Publiek sluit Hartenlust in de harten

’S-GRAVENDEEL – Een volgepakt partycentrum Concordia in ’s-Gravendeel heeft ‘Hartenlust’, de nieuwe musical van De Hoeksche Duiven, in de armen en harten gesloten. Een kleine 200 bezoekers waren getuige van de première van de voorstelling over het door financiële en personele zorgen gekwelde gemengd koor Hartenlust, dat kort voor het jubileum ook nog eens met andersoortige problemen geconfronteerd wordt. Het publiek leefde hartstochtelijk mee met de belevenissen op het podium van Concordia, waar de in 2018 opgerichte stichting De Hoeksche Duiven voor de eerste maal zelfstandig een musical gestalte gaf. Wie er afgelopen zaterdag niet bij kon zijn, krijgt een herkansing: komende vrijdag staan de ‘Duiven’ opnieuw op de planken aan de Dr. Bosserstraat in ’s-Gravendeel. Om 20.00 uur begint de voorstelling, waarvoor via de website www.hoekscheduiven.nl nog kaarten te verkrijgen zijn.

GRAVENDEEL , 11-5-2019 , Hoeksche Duiven , Harten Lust , Concordia ,