Hoeksche Duiven zijn terug met ‘Kookpunt’

De Hoeksche Duiven zijn terug! Na een lange, gedwongen onderbreking keert het musicalgezelschap terug op de planken. Dat doen de ‘Duiven’ met een nieuwe voorstelling van de hand van schrijfster Tineke van Zalinge: Kookpunt. In deze door Rebecca van der Kolk geregisseerde musical ontbrandt de strijd om een perceel in Westzijde en raakt de plaatselijke bevolking flink verdeeld.

Vrolijkheid, ontluikende liefde, romantiek, spanning én rampspoed wisselen elkaar in razend tempo af als de gemoederen steeds verder verhit raken en het kookpunt wordt bereikt.

De première van Kookpunt is op 13 mei in het Verenigingsgebouw in Mookhoek, waar ook op14 en 21 mei voorstellingen zijn. Beleef een onbezorgde avond met de Hoeksche Duiven in een musical met gezellige meezingers, gevoelige liedjes én een hittebestendig verhaal. Schuif op naar het puntje van de stoel en beleef van dichtbij hoe de temperatuur stijgt tot het Kookpunt!