Hoeksche Duiven treden alsnog op in Ons Centrum en De Swaensvoet

Musicalgezelschap De Hoeksche Duiven brengt de voorstelling ‘Kookpunt’ toch nog tweemaal op de planken. Op woensdagmiddag 16 november staan ‘de Duiven’ vanaf 14.30 uur op het podium van Ons Centrum in ’s-Gravendeel en op 25 november maakt het gezelschap voor de eerste maal zijn opwachting in De Swaensvoet in Nieuw-Beijerland vanaf 20.00 uur.

Oorspronkelijk waren de voorstellingen in oktober gepland, maar vanwege ziekte konden de optredens toen geen doorgang vinden. Met beide locaties is echter een alternatieve datum bepaald zodat de voorstellingen toch nog kunnen plaatsvinden.

Kookpunt is een musical van de hand van schrijfster Tineke van Zalinge en de voorstelling wordt geregisseerd door Rebecca van der Kolk. In ‘Kookpunt’ ontbrandt de strijd om een perceel in een kleine gemeenschap en raakt de plaatselijke bevolking flink verdeeld. Vrolijkheid, ontluikende liefde, romantiek, spanning én rampspoed wisselen elkaar in razend tempo af als de gemoederen steeds verder verhit raken en het kookpunt wordt bereikt.
Kaarten à 7,50 euro voor de voorstellingen in Nieuw-Beijerland en ’s-Gravendeel zijn te bestellen via info@hoekscheduiven.nl of via de website van De Hoeksche Duiven: www.hoekscheduiven.nl. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar.